Select Page

Contact

{
Een aangrijpend verhaal, tegelijk persoonlijk en universeel, over zo’n ramp en hoe een mens daarmee om kan gaan. Autobiografisch verslag met reflectie. Vlot. Indringend. Aangrijpend. Chronologisch. Voor een breed publiek. Ook waardevol als historische bron.

NBD Biblion (Dutch-language Library Service)

Al lezende wist ik dat op een gegeven moment de tsunami zou komen. Hoe langer het duurde, des te meer spanning ik voelde in mijn lijf. Dit boek brengt de tsunami voor mij in een compleet ander licht: iemand die met haar team haar uiterste best deed om slachtoffers te helpen, maar tegelijkertijd moest omgaan met de botheid en het egoïsme van vele toeristen. Tenenkrommend.

Antoinette

Ik heb het ongelofelijke verhaal net in 1 teug opgedronken… Alsof ik erbij was… zo goed geschreven! Linda heeft reflectie, zelfspot en storytelling prachtig samen laten komen.

Nan

Tien minuten geleden heb ik het boek uitgelezen en het ligt nu naast me, ik kan het nog niet wegleggen. Ik moest dit gewoon even schrijven, wilde aan je kwijt dat het me zo geroerd heeft en daarvoor wil ik je bedanken.

Ingrid